Begin pagina              Fotoboek
   Over ons                      Contact
Over ons
 

Op deze pagina vindt u enige informatie over ons bedrijf. Zoals u op de beginpagina al heeft kunnen lezen luisteren wij heel veel naar de klant. Daarnaast geven wij ook advies en voeren wij ons werk met de grootste precisie uit. Na ruim 15 jaar ervaring op te hebben gedaan zijn wij begin 2008 voor onszelf begonnen, met het resultaat dat we reeds vele particulieren en bedrijven tevreden hebben gesteld.

Wij werken voornamelijk in de drie noordelijke provincies, maar mocht u daar niet wonen en toch ge´nteresseerd zijn, neem dan eens contact met ons op, waarschijnlijk kunnen wij u toch helpen.

Aanleveren van materiaal

Wilt u bijvoorbeeld uw keuken of badkamer renoveren, maar heeft u totaal geen idee wat hiervoor nodig is? Geen probleem! Wij kunnen naast het werk ook het materiaal voor u regelen. Het is juist zeer interessant voor u als klant omdat wij bekend zijn bij onze leveranciers en hierdoor bijvoorbeeld korting krijgen, die kortingen rekenen we 1:1 door met de klant, direct voordeel voor u dus.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden of het aanvragen van een offerte kijkt u op deze pagina voor contact gegevens.


Copyright Klussenbedrijf Eringa 2008 - Gemaakt en gehost door XS-24